Okategoriserade

Jag sa till dig…

Jag sa till dig idag, vikten för mig att vara fri. Inte fri från dig, åh nej. Dig vill jag ha intill mig så nära som det bara går. Jag menade fri, som i fri att tänka, drömma och upptäcka. Fri som i att allt är möjligt, bara det finns utrymme nog för utforskande. Jag vill inte begränsas, saktas ner eller stoppas. Inte falla för alla dessa normer och den trångsynthet som så många faller offer för. Ge mig utrymme, trygghet, tid, luft och frid. Får jag detta, så lovar jag att vara den bästa av mina många versioner. Var nära mig, men ge mig ändå rum. Finns där med din betryggande famn, men kväv mig inte. Ge mig tid, men inte oändligt för jag behöver dig. Ge mig frisk luft, men andas i takt med mig. Låt oss leva i frid, men aldrig i händelselöshet. Jag sa till dig idag, å la di leva.

-Viktoria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *