Okategoriserade

Fas 3

Aldrig hade jag kunnat gissa att kärlek skulle vara så svårt. Så invecklad och komplext. Kärlek är så mycket mer än värme och glädje, kärlek är också vilja, mod och uppoffring. Viljan att förstå och bli förstådd, att våga förlåta och bli förlåten, att ge och ta. Kärlek har förmågan att ge kraft nog att få oss att bestiga berg och ta oss igenom hinder som tycks omöjliga. Kärlek är villkorslöst, det kräver att man är villig att vända ut och in på sig själv, att man är villig att acceptera varandras fel och brister. Kärlekens syfte är att göra oss till bättre människor, att stötta och lyfta, att dela glädje och dyka in i varandras djupaste sorger. Att gå är det lätta valet, att stanna och kämpa är det svåra.

I like you because… I love you despite…

-Viktoria 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *