Okategoriserade

En kickstart på dagen

Idag är en bra dag, fredag den 24 november är en bra dag. Inte för att det är löningsdag (som jag kom på nu att det är), utan för att magkänslan helt enkelt säger mig det. Jag tror det är för att jag fick en så pass kickstart nu på morgonen, jag vaknade upp när klockan ringde 08:30, pigg och hyfsat fräsch, som jag försöker göra varje dag så att jag hinner ringa Priit en sväng. Han sov dessvärre när jag hade vaknat, men då var istället mamsen uppe lite senare än vanligt så vi fick prata av oss lite. Jösses vad jag uppskattar att höra rösterna där hemifrån, det känns som att man hyser lite extra kärlek till varandra när man är så pass långt ifrån varandra som på andra sidan jordklotet.

Idag är det molnigt ute och regnigt, vilket jag är tacksam för då min dag kommer gå åt till att enbart plugga. Det ska skrivas och skrivas och skrivas, så att jag kan lämna in den där skiten någon gång. Men först måste jag fylla magen med en smoothie och en kaffe (vad annars?), sen så ska fingertopparna brinna över tangentbordet!

(Bilden ovan är en random sådan från den fantastiska street art som finns här omkring, hilarious huh?)

Puss
-Viktoria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *