Okategoriserade

Blixtar och dunder!

Undra hur många Starbucks som finns i den här staden egentligen, det verkar finnas en runt varje hörn. Jag sitter här för att fördriva tiden, och lite för att det finns Wi-Fi här, halvtaskiskt sådant, men ändå. Det funkar ibland. Jag väntar egentligen på att Priit ska vakna ur sin skönhetssömn, så vi kan snick-snacka lite. Ute hällregnar det, ruggigt är det. Åskar gör det också, när jag var påväg från bibblan så slog blixten ner i huset bredvid. Fy satan vilken smäll! Usch, jag gillar inte sånt där. Man känner sig så liten under naturens krafter. Jag är ändå stolt som fick så mycket plugg gjort idag, jag håller på med en uppsats som inte är det mest givande jag skrivit om. Men det är bara att kötta på, I guess.

Nu har Priit vaknat, den lilla sjusovaren! Han ska koka en kopp kaffe sen ringer han, wiii.

-Viktoria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *