Okategoriserade

Ensam

Jag känner mig så ensam. Jag känner ett enormt behov av sällskap, någon att umgås och prata med. Mitt försök igår var helt lönlöst och jag kände inte att någon där och då var för just mig. Jag mår inte bra av att inte få prata och skratta. Att gå runt hela dagarna och ta in det som sker runt omkring helt själv, gör att jag bara suger åt mig en massa hela tiden som sedan aldrig får ventileras. Jag gillar inte att känna mig tvungen att närma mig folk, jag vill att det ska komma naturligt, till människor jag faktiskt känner att jag kan få något utbyte med. Usch, det känns tufft just nu.

Men nu är jag ju i den situationen jag är och det visste jag ju från början. Jag har hela tiden vetat att det skulle bli en utmaning, vilket var det som också lockade mig hit. Nu är jag här, nu ska jag ta vara på den här tiden. Se det som en nyttig resa som jag kommer att växa av och tacka mig själv för. Nu får jag ta och rycka upp mig och göra det bästa av den här tiden!

-Viktoria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *