Okategoriserade

Dag 2: Jetlag och stekande sol

Klockan är nu strax efter sju på kvällen och jag vaknade just upp efter en lite för lång power nap på 5 timmar hehe, det var inte tanken när jag la huvudet på kudden (jetlag is a bitch). Jag vaknade iaf redan klockan 4 imorse av någon anledning, så en nap var ändå välbehövlig. Min morgon var lång, men lugn och skön, jag passade på att ringa hem en sväng och kolla läget vilket var perfekt då det var kvällstid där hemma. Vid 8-tiden började jag bli sugen på frukost så jag tog en promenad mot ett café som jag läst hade några veganska alternativ på menyn och hamnade på Café Invita som ligger vid Queen Victoria Market, bara 10 min gångväg härifrån. Victoria Market är en stor marknad där lokalborna säljer sin skörd i form av frukt, grönsaker, kryddor, mm. Maten var iaf supergod och servicen fantastisk som det varit på alla matställen jag varit på hittills.

Mätt och belåten vandrade jag vidare till natursköna Flagstaff Garden och la mig på en filt där med en podcast i lurarna, det gick dock inte att ligga där mer än någon timme då i takt med att solen steg på himmelen steg även temperaturen till över +27 grader (magiskt). Jag bestämde mig för att vandra vidare för att hitta en mataffär och handla lite som jag kunde ha i mitt hotellrum och det blev lite frukt och nötter. Vandringen hem till hotellet sen var som att gå omkring i en öknen, solen stod mitt på himmelen utan några moln så långt ögat nådde. Jag har ändå lärt mig att hitta hyfsat bra, även om jag har mycket kvar att se.

Vad kvällen nu har att ge får vi se, jag lär inte bli sömnig på ett tag så en promenad blir det garanterat, kanske till någon mysig pub nånstans för ett glas.

Until next time!

-Viktoria 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *