Okategoriserade

kl 02:00

God morgon!

Första koppen kaffe är serverad, är så glad att det finns på hotellrummet så det första jag kunde göra var att få mig en välbehövlig kopp. Känslan av när klockan ringer kl 12:00, lokal tid här, och knappt kunna öppna ögonen. Konstigt är väl inte det med tanke på att klockan där hemma är 02:00 på natten. Sjuk känsla. Just nu känner jag mig mest illamående och trött, tanken på att dra täcket över huvudet och somna om igen är väldigt lockande. MEN, ute skiner solen! Det är +23 grader enligt väderlägsrapporten så det är bara att göra i ordning sig och knata ut. Utanför fönstret är det fullt ös på trafik och människor så jag hoppas det kommer ge mig lite energi att ta en promenad in mot centrum. Jag tänkte att dagen får gå åt till att promenera runt och lära känna staden lite, kanske lära mig hitta någonstans men jag hoppas inte på för mycket.

Nu startar vi dagen!

-Viktoria 

 

Good morning!

The first cup of coffee is served, I’m so glad that there’s some in the hotel room so the first thing I could do was to make myself a well needed cup. The feeling of when the bell rings at 12:00, local time here, and barely being able to open my eyes. Maybe it’s not that strange since the time at home is 2:00 pm. Weird. At the moment, I feel mostly nauseous and tired, the idea of pulling the blanket over my head and fall asleep again is very tempting. BUT, the sun is shining outside! It’s +23 degrees according to the weather forecast, so I need to just get up and get my ass out there. Outside, the traffic and the people are at full speed so I hope it’ll give me some energy to take a walk towards the center. I’m thinking that this day is only for walking around and getting to know the city a bit, maybe I can learn to locate myself somewhere but I don’t have too high hopes on that.

Now let’s start the day!

-Viktoria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *