Okategoriserade

Dag 1: En dag att gå vilse på

Jag måste säga att det var enklare än jag trodde att hålla sig pigg idag, det blev en promenad som varade i stort sett hela dagen och jag hann med att se en del. Favoritplatsen var definitivt Flagstaff Gardens som bredde ut sig vackert grönt med enorma träd som sträckte sig mot den blåa skyn. Dit blir det ett besök även imorn för lite solgassning. Jag känner dock att det blir en tidig sänggång ikv, jetlagen envisas och energin är inte på topp just nu. Det får bli nya tag imorgon!

Natti natti!

Viktoria

I have to say that it was easier than I thought to stay awake today, I took a long walk that lasted for most of the day and I managed to see quite a lot. My favorite place so far is definitely the Flagstaff Gardens with its green fields and huge trees that reached up towards the blue sky. I’m thinking of going there tomorrow again for some relaxing and sunbathing. Tonight I really don’t feel like doing much though, the jet lag is stubborn and the energy level is not at it’s highest. But tomorrow is a new day!

Nighty night! 

-Viktoria 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *