Okategoriserade

Ett försök att skapa ordning

Just nu är jag i känslostadiet att jag har kört fast på något vis, att jag står och stampar på samma ställe och har gjort det ett tag. Mitt momentum är inte vad det har varit. Dels beror det på att mina resplaner ligger vilandes just nu i väntan på ett besked som avgör om jag kommer kunna plugga på heltid under det närmsta året, vilket kommer vara avgörande för min ekonomiska frihet väl på resande fot. Jag känner att jag vill avvakta tills jag vet utfallet, just för att slippa den stressen när jag reser. För iväg, det ska jag. Frågan är bara inom en hur snar framtid det blir. Absolut senast hoppar jag på planet till Australien i början av november. Längre än så ids jag inte vänta. Och som jag längtar, efter äventyr, värme och nya bekantskaper. Detta blandat med skräcken för det okända, ensamheten och utsattheten.

Men innan dess får jag nog lov att stå och stampa ett tag på marken jag befinner mig på nu och fokusera på det som sker här och njuta av den sista tiden innan avfärd tillsammans med vänner och familj. Jag är ju dock dålig på det, jag vill ju röra mig framåt och ha full kontroll på vad som kommer att ske härnäst och när. Därför är det främsta göromålet nu är att försöka skapa ordning och planera inför framtiden, skapa mål och staka ut vägen dit. Det är också ett arbete som kräver sin tid. Och samtidigt försöka bibehålla mindsetet att ”den som väntar på något gott…”

-Viktoria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *