Resa

Nu händer det!

Nu händer det! Jag är härmed ett steg närmare att uppfylla en av mina största drömmar i livet, det som en gång var blott en tanke är nu påväg att bli verklighet. Den 21 augusti reser jag till Melbourne, Australien, på obestämd tid. Detta känns ju naturligtvis helt fantastiskt, men samtidigt skrämmande då jag reser ensam till ett, för mig, helt okänt land, utan egentliga planer på hur livet där borta kommer att te sig eller vad som komma skall. Det är väl just det som jag är ute efter och vill åt med den här resan, den där friheten och obundenheten. Det är som att kontrollfreaket inom mig brottas med den del av mig som vill åt fullständig spontanitet. Nu är det dags att låta det sistnämnda delen inom mig att få ta ut sin rätt, och jag är så taggad!

Now it’s finally happening! I’m herewith one step closer to fulfilling one of my greatest dreams in life and what once was only a thought, is now about to become reality. On August 21, I’m leaving for Melbourne, Australia, for an indefinite period of time. This obviously feels quite amazing, but at the same time it frightens me since I’m going all by myself to a completely unknown country, without any expectations on how life over there will look like or what there is to come. That’s exactly what I want out of this trip, the freedom and the independence. It’s like the control freak within me is fighting against the part that seeks complete spontaneity. Now it’s time to let that last part of me take its toll, and I’m so excited!

1 reaktion på ”Nu händer det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *